Laan van Erica 50 · 7321BX Apeldoorn · 055-368 46 11 ·

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Menu

Omgeving

Sport, winkelen, uitgaan, cultuur, congreslocaties, Apeldoorn heeft het allemaal. Het is een groene stad midden op de Veluwe, het één na grootste natuurgebied van Nederland!

Apeldoorn heeft een inwoneraantal van meer dan 155.000 en behoort daardoor tot de top tien van Nederlandse steden. De omliggende dorpen Beekbergen, Hoenderloo en Loenen vallen ook onder Apeldoorn.

Ruimte en rust in Apeldoorn
Weinig andere steden bieden net zoveel ruimte en rust als Apeldoorn. De bosrijke omgeving van de stad is terug te zien in het straatbeeld. Ook beschikt Apeldoorn over monumentale panden en schitterende parkbuurten. Apeldoorn is ook bekend van de Apenheul, Paleis het Loo en Familipark Koningin Juliana Toren.

Cultuur
De moderne binnenstad biedt mogelijkheden om te winkelen (www.shoppeninapeldoorn.nl), maar ook om te genieten van de diverse uitgaansgelegenheden. Daarnaast kun je in de binnenstad genieten van de bijzondere architectuur. Zo is de cultuur te bewonderen in Paleis het Loo, het CODA Museum en het Huis voor de Schoone Kunsten. Benieuwd naar alle evenementen in Apeldoorn? Kijk dan op www.vvvapeldoorn-evenementen.nl.

Korte film
In een korte film nemen wij je graag mee door Apeldoorn. Een deel van Apeldoorn, zodat er natuurlijk ook nog wat te ontdekken overblijft…

Bekijk de film hier >>

De mooiste tijd beleef je bij Americahal Apeldoorn, onderdeel van Libéma