Laan van Erica 50 · 7321BX Apeldoorn · 055-368 46 11 ·

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Menu

Exposanten

Staat u binnenkort in Americahal Apeldoorn als exposant/standhouder en heeft u vragen over uw beursdeelname?

Neem contact op met de organisator

Als beurzen- en evenementenlocatie maken wij allerlei afspraken met de organisator. De organisator beslist over de stroomvoorzieningen, aansluitingen voor pinapparatuur, openingstijden en parkeerabonnementen. Kijk of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en zoniet, neem dan contact op met de organisator.

Algemeen

Kan Americahal Apeldoorn catering verzorgen op de dag(en) dat ik op een beurs/evenement exposeer?

Ja, Americahal Apeldoorn biedt exposanten/standhouders van vak- en publieksbeurzen speciale catering services. Voor een lekker hapje en een drankje hoeft u geen stap te zetten, want uw bestelling wordt netjes bij uw stand afgeleverd.

U kunt bij de projectmanager van Americhal Apeldoorn informeren over de mogelijkheden en het aanbod.

Is het toegestaan om te roken in Americahal Apeldoorn?

Nee. Sinds de landelijke invoering van het rookverbod, leven ook wij de regel na dat in openbare ruimtes niet gerookt mag worden. Dat betekent dat u voor het opsteken van een sigaret de buitenlucht dient op te zoeken.

Waar kan ik de technische specificaties van Americahal Apeldoorn vinden?

Op deze pagina vindt u onder Facts en Figures de plattegrond van Americahal Apeldoorn en voor technische specificaties kunt u contact opnemen met de locatie via telefoon(055-3662662) of e-mail (info@americahal.nl).

Ik ben iets verloren/vergeten tijdens het exposeren op een evenement in Americahal Apeldoorn. Waar kan ik achterhalen of dit gevonden is?

Wij verzamelen alle vergeten voorwerpen in Americahal Apeldoorn. U kunt deze vraag neerleggen bij de Servicebalie van Americahal Apeldoorn via telefoon (055-3662662) of mail (info@americahal.nl).

Bereikbaarheid

Wat zijn de adresgegevens van Americahal Apeldoorn?

Americahal Apeldoorn
Laan van Erica 50
7321 BX Apeldoorn

Hoe kan ik Americahal Apeldoorn het beste bereiken?

Een uitgebreide routebeschrijving naar Americahal Apeldoorn (met de auto of het openbaar vervoer) vindt u op de website van de betreffende locatie: www.americahal.nl/bereikbaarheid.

Hoe kom ik in contact met Americahal Apeldoorn?

Telefoonnummer: 055-366 26 62
E-mailadres: info@americahal.nl

Exposeren

Waar en hoe kan ik me aanmelden om als standhouder/exposant op een evenement in Americahal Apeldoorn te staan?

Voor alle afspraken en informatie wat betreft het exposeren op een beurs/evenement bij Americahal Apeldoorn, kunt u bij de organisator van het evenement terecht. De organisator staat vermeld bij het evenement in de agenda aan de linkerkant.

Wat zijn de kosten om te exposeren in Americahal Apeldoorn?

De kosten om deel te nemen aan de beurs of het evenement van uw keuze, dient u op te vragen bij de organisator. In de agenda bij het evenement vindt u de contactgegevens van de organisator.

Op welke momenten kan ik mijn stand op- en afbouwen?

De dagen en tijden waarop u uw stand mag op- en afbouwen, kunt u achterhalen bij de organisator van het evenement. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Americahal Apeldoorn.

Ik wil als standhouder/exposant op een evenement staan in Americahal Apeldoorn, maar wie is de organisator?

De contactgegevens van de organisator van een evenement waar u wilt exposeren kunt u vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Americahal Apeldoorn.

Parkeren

Hoe regel ik een parkeerabonnement?

Indien een parkeerabonnement nodig of wenselijk is, ontvangt u hierover informatie via de organisator van het evenement.

Wat zijn de parkeerkosten voor mij als exposant/standhouders?

De kosten voor het parkeren bij Americahal Apeldoorn zijn in overleg.

Voorzieningen

Heb ik in Americahal Apeldoorn draadloos internet tot mijn beschikking?

Ja, bij Americahal Apeldoorn zijn KPN Hotspots aanwezig. De inlogkaarten zijn tegen betaling bij de Servicebalie verkrijgbaar.

Ik exposeer in Americahal Apeldoorn, één van de locaties van Libéma. Kan Libéma me helpen aan een locatie om te overnachten?

Ja, we bieden u enkele suggesties van hotels in de buurt van Americahal Apeldoorn. Overnachten op het terrein van Americahal Apeldoorn is niet toegestaan.

Kan ik pinautomaten aansluiten bij mijn stand?

Over extra voorzieningen, zoals pinautomaten en stroomvoorziening, heeft de organisator van het evenement waar u op exposeert afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. Weet u niet wie de organisator is of heeft u de contactgegevens niet, dan vindt u deze in de linkerkolom op de pagina van het evenement in de agenda van Americahal Apeldoorn.

Van welke stroomvoorzieningen kan ik gebruik maken in Americahal Apeldoorn waar ik exposeer?

Over de stroomvoorzieningen heeft de organisator van het evenement of de beurs waar u op staat, afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. U vindt de contactgegevens aan de linkerkant op de pagina van het evenement in de agenda van Americahal Apeldoorn.

De mooiste tijd beleef je bij Americahal Apeldoorn, onderdeel van Libéma