Laan van Erica 50 · 7321BX Apeldoorn · 055-368 46 11 ·

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Menu

31 maart t/m 2 april
Pasar Festival Djempol

Hét Oosterse avontuur vol beleving!

Reis met het hele gezin door ‘hét Oosterse avontuur vol beleving’ van Pasar Festival Djempol, waar alle leeftijden en culturen elkaar ontmoeten in een sfeervolle mix van Oost en West. Iedereen is welkom op dit driedaagse tropisch evenement met muziek, dans, activiteiten, grote markt en culinaire Aziatische hoogstandjes. Een geweldige ervaring die je niet mag missen!

Grote Oosterse markt
Slenter langs de grote en gezellige markt met ruim 90(!) stands om lekker te shoppen en te profiteren van leuke acties. Een groot aanbod van unieke artikelen zoals houtsnijwerk en batik stoffen uit Bali, olieverfschilderijen uit Thailand, zijden kleding uit China, lederwaren uit Afrika, massage-olie uit Azië, Molukse artikelen, talloze geuren wierook, sieraden, decoraties, CD’s, exotische vruchten, sambal, spekkoek en nog zóveel meer!

Activiteiten
Mystiek ontbreekt ook zeker niet en is te vinden bij de mediums. Laat je lekker masseren, woon kookdemonstraties bij en geniet van top entertainment met internationale acts voor het mooiste en grootste 3D-tempeldecor van Europa, in een theaterachtige omgeving waar je heerlijk kunt dansen!

Lekker eten
Proef de overheerlijke Oosterse gerechten, lekkere tussendoortjes zoals hartige en zoetige snacks, vruchten, sapjes en ijsjes, waarvan de geuren en smaken uw zintuigen tot het uiterste doen prikkelen!

Entertainment
Wat dit driedaagse festival uniek maakt, is de intieme en gezellige sfeer, de schitterende exclusieve decoraties, de geavanceerde showtechnieken en het spectaculaire podiumprogramma met dagelijks een ander thema;

  • Vrijdag 31 maart 2017 – PESTA MALUKU (o.a. Bad Habit!)
  • Zaterdag 1 april 2017 – SATURDAY NIGHT FEVER (o.a. O’G3NE!)
  • Zondag 2 april 2017 – ROCK ‘N’ ROLLIN (o.a. Little Richard uit Hawaii!)

Kinderactiviteiten
Voor de kinderen zijn er ook volop activiteiten zoals schminken, kleuren, knutselen, dansen, poppentheater en een groot tropisch interactief springkussen met toezicht van ervaren begeleiders. Bovendien krijgen kinderen tot 12 jaar gratis toegang, ranja en versnaperingen.

Meer informatie
Kortom, een gezellig dagje uit voor de hele familie om kennis te maken met Azië, waar cultuur, kunstnijverheid en entertainment elkaar ontmoeten in een bruisende tropische sprookjesachtige sfeer genaamd; Pasar Festival Djempol! Kijk voor meer informatie op de website van Pasar Festival.

De mooiste tijd beleef je bij Americahal Apeldoorn, onderdeel van Libéma