Laan van Erica 50 · 7321BX Apeldoorn · 055-368 46 11 ·

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Menu

Hoe reis je naar Americahal Apeldoorn?

Americahal Apeldoorn is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om bij Americahal Apeldoorn te komen

Group

Auto

Americahal Apeldoorn ligt op slechts 60 autominuten van Schiphol Airport. Doordat Americahal dicht aan de A50 en het NS-station ligt, is het complex optimaal bereikbaar. Een groot parkeerterrein en prima bewegwijzering vergroten de ‘auto-vriendelijkheid’ van Americahal Apeldoorn.

Stroke 2627 + Stroke 2628

Vanuit de richting Zwolle

Rijd via de A50 en neem afslag 25 Apeldoorn-noord.
Neem op de A50 afslag 25 Apeldoorn-noord en volg de route richting Apeldoorn. Sla bij het naderen van de ringweg linksaf en volg de route Ring Noord (oost). Wanneer je de ring ongeveer 4 kilomter blijft volgen, heb je Americahal Apeldoorn bereikt.

Vanuit de richting Arnhem

Rijd via de A50 en neem afslag 24 Apeldoorn.
Neem op de A50 afslag 24 Apeldoorn en volg de route richting Apeldoorn. Wanneer je de ringweg nadert sla je linksaf en volg je de route Ring Zuid (oost). Blijf de ring ongeveer 200 meter volgen en je bent aangekomen bij Americahal Apeldoorn.

Vanuit de richting Deventer

Rijd via de A1 en neem afslag 21 Voorst.
Neem op de A1 afslag 21 Voorst en volg daarna route richting Apeldoorn. Wanneer je de ringweg nadert sla je linksaf en volg je de route Ring Zuid (oost). Wanneer je de ring ongeveer 200 meter volgt, heb Americahal Apeldoorn bereikt.

Vanuit de richting Amersfoort

Rijd via de A1 en neem afslag 19 Hoenderloo.
Neem op de A1 afslag 19 Hoenderloo en volg de route richting Apeldoorn. Bij het naderen van de ringweg, dien je rechtsaf te slaan en de route Ring Zuid (oost) te volgen. Als je de ring ongeveer 6 kilometer blijft volgen, ben je bij Americahal Apeldoorn aangekomen

Group

Openbaar vervoer

Bij Americahal Apeldoorn bevinden zich twee stations in de buurt. Station Apeldoorn Osseveld en Station Apeldoorn De Maten. Je bereikt Americahal Apeldoorn vanaf Station Osseveld te voet ongeveer in 10 minuten en Station De Maten in ongeveer 2 minuten.

Stroke 2627 + Stroke 2628

Vanaf station 'Apeldoorn De Maten'

Vanaf station Apeldoorn De Maten rechtsaf de weg volgen

Vanaf station 'Apeldoorn Osseveld'

Vanaf station Osseveld richting de weg lopen. Hierna steek je het spoor over en blijf je de weg volgen. Bij de stoplichten en het tankstation loop je rechtdoor. Je ziet Americahal Apeldoorn nu recht voor je.

Per bus

Lijn 4 richting Maten Hoeve brengt je bij Americahal Apeldoorn. Wanneer je bij de halte Laan van Erica arriveert, is de loopafstand ongeveer 10 minuten.

Group

Taxi

Indien je gebruik wilt maken van een taxi kun je een van onderstaande telefoonnummers bellen.

Taxi Centrale Apeldoorn055-5762222
Apeldoornse Taxi Service055-53339067
Stroke 2627 + Stroke 2628

De mooiste tijd beleef je bij Americahal Apeldoorn, onderdeel van Libéma